Home Zakelijk SAP business one in de maakindustrie

SAP business one in de maakindustrie

0
SAP business one in de maakindustrie

Heb je wel eens gehoord van sap business one? Dit is een goed ERP systeem binnen de MRP maakindustrie. Maar wat is dat dan precies? Bij de maakindustrie gaat het over traditionele industrie waar van oudsher het product altijd centraal staat. Maar dit is nu wel wat aan het veranderen door digitalisering en globalisering. Ook speelt de regelgeving hierin een grote rol. Maakbedrijven moeten meer inspelen op klantenbehoeften en efficiënt produceren, je moet namelijk wel concurrerend blijven. Daarbij kun je er aan denken dat grondstoffen op tijd aanwezig moeten zijn, de hoeveelheid mensen en middelen moet goed verdeeld zijn en alles moet op tijd worden geleverd (producten bijvoorbeeld).

Voordelen maakindustrie en sap business one

Er zijn veel voordelen voor de maakindustrie dankzij sap business one, maar welke zijn dat?

–    Klanttevredenheid. Als je een nauwkeurig inzicht hebt in bijvoorbeeld de status van verkooporders en de levertijden, dan kun je je klanten goed op de hoogte gouden van de status van hun order.

–    Planning wordt verbeterd. Door de uitgebreide functies en grafische overzichten heb jij een goed beeld van voortgang en planning van een productieproces.

–    Stuklijstbeheer is optimaal. Er zijn een paar functies die je kunt gebruiken voor het beheren van stuklijsten met resources en bewerkingen, etc. Deze zorgen voor een goede orde.

–    Je hebt beter inzicht in de kosten. Ook krijg je zicht op kostenopbouw en de marges van je producten.

–    Voorraadbeheer is ook sterk verbeterd, je hebt een goed overzicht wat optimaal werkt!

Zoals je kunt zien zorgt dit echt alleen maar voor een hoop voordelen. Dit zal ook de reden zijn waarom dat zoveel bedrijven je al voor zijn gegaan en hiervoor hebben gekozen. Het kost even wat tijd en een investering, maar je gaat het ook weer snel terug verdienen. Een echte meerwaarde voor ieder bedrijf, en als je het eenmaal hebt mogen ervaren dan wil je ook niet meer terug. Binnen de maakindustrie is dit echt de beste keuze die je kunt maken. Vraag anderen maar eens naar hun ervaringen en dan zal je ook snel overtuigd zijn en de keuze maken. Je gaat er geen spijt van krijgen, want dit is het beste wat je kunt doen dus waarom wachten als het nu al geregeld kan worden? Wil jij toch additionele informatie over SAP business? Dan is het zeker aan te raden om hierover contact op te nemen met een specialist zodat je de juiste keuze zult maken.