Home Zakelijk Ik zoek werk in Den Haag

Ik zoek werk in Den Haag

0
Ik zoek werk in Den Haag

Als je opzoek bent naar werk in Den Haag is een uitzendbureau Den Haag een goede optie. Zo ben ik zelf weer aan de bak gekomen. Ik zat bij Binckwerk, die hebben me goed op weg geholpen.

Baan kwijt

Ik werkte tot voor in de keuken. Een leuke een vervullende baan, maar eentje die geen lang leven beschoren was. Omdat ik op 0 uur basis werkte was het tijdens de coronacrisis voor het hele restaurant slikken. Het werk was op. We mochten naar huis. De eerste ochtend wakker worden op een zaterdag was even onwennig omdat normaal de wekker vroeg ging om op tijd naar Scheveningen te gaan voor het ontbijt. Ik werd brakker wakker dan ik deed na een vrijdag shift. Dat eerste weekje nam ik het er maar va. Op Netflix had ik ontzettend veel series op mijn lijst gezet waarik nooit echt aan toe kwam. Maar nadat ik daar doorheen geblazen was zat ik in een gat. Voorlopig gaan ze nog niet open, en weet niet meer wat ik moet doen. Mijn reserves konden maar zo lang meegaan. Misschien was dit wel het moment om te stoppen en iets anders te doen.

Binck

Ik heb me toen maar aangemeld bij Binck. Het was sowieso geen slecht moment. Ik word alweer een dagje ouder, en de vraag is maar hoelang je het keukenwerk volhoud. Ik had nooit officiële scholing gehad in de keuken, altijd pure ervaring. Dat werkte prima, maar betekende wel dat mijn kansen om ergens voor langere tijd chef te zijn beperkt was. Als dat niet in de kaartjes zit is het maar de vraag of je het lang gaat volhouden. In de keuken is het namelijk aanpakken, maar vooral lange dagen op je benen staan en dingen sjouwen. Dat kan je maar zo lang volhouden, en als je een keer iets krijgt kan je niet aan de slag. Hoewel het kantoor niet altijd mijn voorkeur heeft is het een onvermijdelijke stap haast.

Kantoor

Uiteindelijk konden ze iets voor me vinden, en heb ik mijn andere contract opgezet. Ik zag op tegen een kantoorbaan, maar het was eigenlijk wel passend. Nu werk ik bij een vers groothandel die levert aan de horeca. Als het gaat om vis kan ik mijn ervaring goed inzetten om de producten te beoordelen die binnenkomen. Ik ben blij verrast omdat ik wel een stuk achter de computer zit maar ook vaak genoeg de benen kan strekken om even het magazijn in te gaan.