Home Reizen Zo haal je het meeste uit een thuisvakantie!

Zo haal je het meeste uit een thuisvakantie!

0
Zo haal je het meeste uit een thuisvakantie!

Helaas hebben we niet allemaal de tijd en het geld om ieder jaar weg te gaan op lange en zonnige vakanties in verre landen. Of dat nou is vanwege financiële beperkingen, het hebben van jonge kinderen, ziekte of korte vakantietijd vanwege werk – het blijft jammer, maar je kunt er altijd wat moois van maken. Zelfs als het in Nederland op sommige dagen minder mooi weer is kun je er heel veel uithalen. Bijvoorbeeld met de producten van Bestway, een bedrijf dat opblaasbare producten voor sport en vrije tijd maakt. Het lijken misschien kleine dingen, maar ze kunnen je de zomer van je leven bezorgen – ook in het kille Nederland!

Op zonnige dagen

We beginnen bij het belangrijkste. De zonnige dagen! Want ja, ook in Nederland worden de zomers de laatste jaren steeds mooier. Temperaturen tot wel 35 graden, weinig wind, en ze worden aangehouden voor een week of langer, in plaats van steeds afgewisseld te worden met regenachtige dagen. Dan is het het wel waard om een feestje te bouwen deze zomer. Als je vanuit huis toch een heerlijk vakantiegevoel wil hebben, raden wij aan om eens te investeren in een mooi groot zwembad voor in de tuin. Het kan zo klein of groot als je maar wil, met of zonder bubbels, als opblaasproduct of met zeil en stellage. Er zijn zelfs zonneschermen bij verkrijgbaar die het nóg luxer maken! Daarbij hoort natuurlijk een leuke zwembad of ligbed waarop je rond kunt drijven terwijl je in de zon ligt te bakken. Die zijn er gelukkig ook in alle soorten en maten – eenhoorns, draken, flamingo’s, of een stoere raceauto – ze hebben het allemaal!

Op koudere dagen

Maar, het blijft natuurlijk Nederland, en dat betekent dat er – ook in hartje zomer – veel grauwe grijze dagen zullen zijn. Maar niet getreurd, want je kunt ook leuke zomerse activiteiten doen als het minder mooi weer is. Een leuke opblaasboot geeft je een super leuke dag, maar is juist niet uit te houden in de felle zon – perfect dus voor op de minder mooie dagen! Ditzelfde geldt voor roeispanen, paddleboards, noem maar op. Dat is net zo leuk om te doen als het wat minder mooi weer is buiten! Er zijn bij Bestway ook opblaasbare tuinmeubels te krijgen – en ook zonder zon kun je ’s zomers tot in de late uurtjes lekker buiten op je terras of balkon genieten van een mooie avond, desnoods met een vestje aan.