Home Tech Handige accessoires voor je tv

Handige accessoires voor je tv

0
Handige accessoires voor je tv

We zitten erg vaak achter onze tv. Lekker na een lange dag werken een serietje kijken, of in de avond gezellig een film kijken. Misschien elke ochtend even het nieuws kijken, of in de middag je favoriete soap kijken. Of als je ziek bent de hele dag rond zappen op zoek naar iets vermakelijks. Er is genoeg te kijken op de tv, en dat is ook precies waarom we er zoveel tijd aan verbruiken. En omdat je er zoveel tijd in steekt, is het ook wel handig als het zo comfortabel mogelijk is. Gelukkig zijn er daar tegenwoordig genoeg accessoires voor. Daar hebben we nu geluk mee, want vroeger had je gewoon een grote koelkast van een tv. Je verrekt je rug er al aan als je het een centimeter wou verschuiven! Tegenwoordig met de prachtige flatscreen HD tv’s is dat wel anders. Maar toch kan het altijd beter, en daar zijn de accessoires voor.

Chromecast

Misschien wel het beste accessoire voor je tv. Het maakt je kijkplezier zoveel groter. Een chromecast geeft je de mogelijkheid om apparaten zoals je mobiel of tablet te koppelen aan de tv. Zo kan je dus dingen die je normaal op je telefoon zou bekijken, op de tv bekijken. Ook bijvoorbeeld een laptop kan je linken aan de chromecast. Zo kan je eerst dingen downloaden op je laptop, en het daarna aan je tv koppelen. Hiermee kan je dezelfde dingen kijken die je normaal zou bekijken, alleen nu op full screen. Helemaal perfect dus. Ook kan het natuurlijk zijn dat je nog geen smart tv hebt. Vooral dan is het heel handig. Want op een smart tv kan je netflix of youtube kijken, maar als je geen smart tv hebt, ben je gelimiteerd tot alleen de tv zenders. De chromecast geeft je de mogelijkheid om alsnog netflix en youtube te kunnen kijken op je tv! 

Een tv beugel

Klinkt misschien heel klein en nutteloos, maar het is een van de belangrijkste dingen voor je tv. Vaak als je tv gewoon stilstaat op een tv meubel kan je maar in een hoek er naar kijken. Je kan de tv niet draaien, of kantelen. Het staat daar maar gewoon stil, en dat maakt het soms wat vervelender om tv te kijken. Als je een tv beugel neemt, heb je dat probleem niet meer. Je kan je tv zo veel kantelen en draaien als je maar wilt, waardoor je in alle hoeken kan liggen, en zo nog steeds goed je tv kan zien. Ideaal dus als je lekker wilt gaan liggen, maar nog steeds wilt relaxen met een leuke serie. Let er alleen wel op dat je dan nog af en toe opstaat!