Home Mode Slim verkopen via United Wardrobe: zo doe je dat

Slim verkopen via United Wardrobe: zo doe je dat

0
Slim verkopen via United Wardrobe: zo doe je dat

We zitten al ruim een maand thuis, en de verveling begint steeds meer toe te slaan bij de meesten. Maar naast het vervelen zijn er ook nieuwe deuren die open gaan tijdens quarantaine tijd, zoals bijvoorbeeld het verkopen van je oude kleding via platforms zoals United Wardrobe. Je hebt namelijk meer tijd om creatief te zijn thuis, en  zeker in deze periode is het geen gek idee om ook een zakcentje bij te verdienen. Ga daarom met deze tips aan de slag en verkoop de kleding die je niet meer draagt!

Maak een goede selectie

Begin door je hele kledingkast uit te ruimen, en te bepalen wat je wel en juist niet meer draagt. Heb je moeite met wegdoen? Als je iets al een jaar niet meer aangehad hebt, is het waarschijnlijk tijd om het weg te doen. Dit geldt ook voor kleding die te klein is, de gedachte ‘nog even 5 kilo afvallen en dan pas ik het wel’ hebben we allemaal maar dit gaat waarschijnlijk niet gebeuren. En bedenk ook dat je van het geld dat je verdient met de verkoop, je weer hele mooie nieuwe spullen kunt kopen. Zorg er ook voor dat er tussen de selectiestapel geen kleding zit met vlekken of die kapot zjin, die kun je echt beter wegdoen. Kijk ook naar oude sieraden, zonnebrillen, tassen en schoenen: deze kun je naast kleding ook heel goed verkopen!

Foto’s en beschrijvingen: het allerbelangrijkste

Neem de tijd voor het maken van foto’s en beschrijvingen. Zorg ervoor dat je deze foto’s maakt bij het daglicht en maak altijd een foto waarbij je het kledingstuk aanhebt. Dan verkoopt de kleding drie keer zo snel, en mensen zullen er altijd om vragen. Dan heb je liever de foto al gemaakt zodat je in één keer alles online kunt zetten. Probeer in de beschrijving zo veel mogelijk vragen te beantwoorden over de pasvorm, materiaal en de maat.

Ga slim met de verpakking om

Als je het verkopen een beetje onder de knie hebt en het geregeld doet, is het verstandig om bij een groothandel je verpakking te kopen. Verzenddozen kopen bij een groothandel is stukken goedkoper én makkelijker dan wanneer je voor elk product een losse doos moet aanschaffen. Koop je zelf ook weleens tweedehands kleding bij United Wardrobe of een online webshop? Bewaar dan het verpakkingsmateriaal en hergebruik dit bij de eerstvolgende verkoop. Hiermee bespaar je niet alleen op kosten, maar je  bent ook goed bezig voor het milieu!