Home Mode Een winterjas die warm en modieus is!

Een winterjas die warm en modieus is!

0
Een winterjas die warm en modieus is!

Een winterjas is een echte must-have voor in de winter. In de winter is het namelijk erg koud, en daarom is het belangrijk dat je een goede winterjas hebt die je lekker warm houdt. Een winterjas kan jij beschermen door weer en wind en helpt je de koude wintermaanden te overleven. Om goed voorbereid te zijn, is het erg handig om goed na te denken over welke winterjas je gaat kopen. Je wilt natuurlijk ook warm gehouden worden mocht het bijvoorbeeld gaan sneeuwen. Als je elk jaar gaat skiën is het sowieso een goed idee om een winterjas aan te schaffen die ook sneeuwbestendig is. Tegenwoordig is het niet alleen meer van belang dat een winterjas praktisch in gebruik is en je lekker warm houdt, maar is het ook nodig om er modieus uit te zien in een winterjas. Waar winterjassen vroeger vaak je figuur niet mooi lieten uitkomen, is daar nu zeker geen sprake meer van. Hieronder worden twee winterjas merken besproken die enorm aan te raden zijn om warm te blijven en er tegelijkertijd modieus uit te zien!

Krakatau jas

Een Krakatau jas is geschikt voor heel veel verschillende mensen. Krakatau biedt jassen aan voor zowel mannen als vrouwen. De jassen hierbinnen verschillen ook weer. Er zijn dikkere jassen en meer skijassen. Krakatau is van oorsprong een Russisch merk dat is opgericht in Sint Petersburg. Omdat de jassen van Russische afkomst zijn, zijn de jassen bestand tegen de meest barre weersomstandigheden. Tot wel min dertig graden Celsius word je beschermd met een Krakatau jas. Dit merk hecht veel waarde aan kwaliteit en daarom ben je beschermd tegen alle winterse weersomstandigheden. Krakatau omschrijft de stijl van de jassen als urban. Als dit jouw smaak is, is het dus zeker aan te raden om de Krakatau jassen eens te bekijken.

Airforce jas

Een ander populair winterjassen merk is Airforce. Het merk is al jaren niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Wat fijn is aan de jassen van Airforce is dat ze heerlijk warm zijn en dat ze een tijdloos design hebben. Dit betekent dat je de jas jaren kunt blijven dragen. Dit is natuurlijk fijn, zodat je niet elk jaar weer veel geld aan een nieuwe winterjas hoeft uit te geven. Daarnaast zijn Airforce jassen erg functioneel. Er zitten bijvoorbeeld meerdere zakken in aan de binnen- en buitenkant, zodat je verschillende dingen kan meenemen als je op pad gaat.