Home Mode Mode zonder houdbaarheidsdatum

Mode zonder houdbaarheidsdatum

0
Mode zonder houdbaarheidsdatum

De meeste mode laat zich leiden door trends. Wat je toen droeg, zal nu wel niet meer door het algemene deel gedragen worden. Tuurlijk, retro materialen zijn ook in de smaak en je moet gewoon dragen wat voor jou lekker voelt. Toch is het naar mijn mening een gaaf idee dat er ook mode uitgevonden wordt met een tijdloze tast. Heb jij bijvoorbeeld weleens gehoord van Michael Kors? Dit keer: mijn 5 favorieten van deze kledinglijn.

Schoen Zwart

De titel hierboven mag misschien niet een hele duidelijke naam aanwijzen, maar wanneer je op de link hierboven klikt, zul je zien wat voor stoere schoenen dit zijn! Maar niet alleen maar stoer, ook heel soepel en goed verend. Ideaal dus voor een groot rondje joggen. Ik zal je er ook nog bij vertellen dat ik tijdens het joggen het gevoel had dat ik geregeld een paar centimeter in de lucht veerde. Verder heeft het een futuristisch uiterlijk. De schoenen zijn voorzien van een geblokt schoenprofiel.

Schoen grijs

Dit is ook te vinden in de link hierboven. Dit zijn grijze pumps met een ietwat dunne hak. Het oogt heel chic en is goed te dragen bij zowel formele kleding als vrijetijdskleding. Doordat deze schoen van su├Ęde is gemaakt, gaat de schoen zich al snel vormen aan jouw voeten. Dit maakt het dragen van de schoenen stukken comfortabeler.

Alencon Handtas

Deze tas heeft wederom ook weer vele voordelen. Ten eerst past het vrijwel overal bij en daarnaast heeft het ook een lange levensduur. De materialen van de tas zijn zeer stevig en zal moeilijk krassen ontvangen. Verder bevat het ook handige vakjes. Verder is de tas goed buigbaar en is dus makkelijk als handbagage mee te nemen. Met de sterke rits inbegrepen, maakt dit het tot een toptas.

Dress Zwart

Dit vind ik persoonlijk een hele schattige jurk. Het bloemetjes patroon geeft een klassieke uitstraling en de verwijding van de zoom geeft een elegante twist. Wat ik ook heel interessant vind aan deze jurk is dat het met een tijdloos initiatief is ontworpen, maar toch heeft het een ouderwetse tint. Dat geeft mij de overtuiging dat tijdloos niet alleen maar futuristische eigenschappen heeft die zogenaamd aqua-achtige kleuren heeft met rechthoekige vormen en maten.

Jurkje Blauw

Dit vind ik een heel leuk jurkje voor de zomer. Het heeft helderblauwe kleuren waardoor ikzelf weer helemaal trek krijg in een zomervakantie naar Griekenland aan de kust. Tot slot heeft dit jurkje naar mijn zeggen ook een vrolijk maar volwassen patroon. Hierdoor oogt het voor mij wederom als een goede combi.