Home Zakelijk De leukste personeelsgeschenken van dit moment!  

De leukste personeelsgeschenken van dit moment!  

0
De leukste personeelsgeschenken van dit moment!  

Ben je op zoek naar een personeelsgeschenk? Misschien wel omdat een van je personeelsleden binnenkort zijn of haar jubileum viert, het bedrijf gaat verlaten of gewoon als algemeen bedankje. Een personeelsgeschenk kan je om allerlei redenen geven maar wat voor geschenk geef je eigenlijk? Die cadeaukaart of VVV-bon is inmiddels ook wel een beetje afgezaagd. Ben je dit keer echt op zoek naar een leuk en vooral origineel geschenk voor je personeel? Lees dan vooral snel verder!

Het luxe borrelpakket

Houden de werknemers binnen jouw bedrijf wel van een borrel op zijn tijd en is bijna iedereen op vrijdag wel te vinden in de kantine met een (niet-)alcoholische versnapering? Dan kan het luxe borrelpakket ontzettend leuk zijn om te geven als personeelsgeschenk. Kies dan voor een luxe variant waar meer in zit dan alleen een zak chips en wat soepstengel. Het luxe pakket wordt namelijk gevuld met onder andere heerlijke kaasjes, worstjes en andere heerlijke kleine hapjes die zeer zeker welkom zijn bij de borrel.

Het chocoladepakket

Waar ook bijna iedereen wel gek op is, is chocola. Vooral de vrouwen kan je hier over het algemeen erg blij mee maken. In chocolade pakket zit gelukkig meer dan alleen de chocolaatjes van merci. Je kan deze geschenkdoos helemaal naar eigen zin invullen als je dat zou willen. Vul de doos met heerlijke bonbons, chocolade sticks om eigen chocolademelk mee te maken en misschien nog wel iets voor een overheerlijke chocoladefondue.

Het fitnesspakket

Zijn een aantal van jouw personeelsleden zeer actief op het gebied van beweging? Dan is een fitnesspakket misschien wel leuk om te geven. Zeker in deze tijd beseffen we ons maar weer al te goed hoe belangrijk het is om in beweging te blijven en hoe leuk is het als je dit als bedrijf ondersteunt en stimuleert. Deze geschenkdoos kan je bijvoorbeeld voorzien van een waterfles, een stappenteller, een springtouw en een tijdschrift of boek waar genoeg leuke informatie in staan om een gezonde leefstijl te ondersteunen.

Het gadgetpakket

Last but not least, het gadgetpakket. Dit personeelsgeschenk is vooral leuk voor de mannen in je bedrijf die je zeer blijf maakt met een leuke en handige gadget. Wat je, je hierbij kan voorstellen? Een zaklamp als sleutelhanger of een getransformeerde usb-stick. Ook een powerbank of een draadloze speaker doen het over het algemeen erg goed. Kijk een beetje rond op internet en je hebt een breed scala aan mogelijkheden waar je uit kan kiezen.