Home Tech Hp cartridges en alternatieven

Hp cartridges en alternatieven

0
Hp cartridges en alternatieven

Als u een splinternieuwe HP printer heeft gekocht, lijkt het voor u misschien het meest logisch om ook de HP cartridges daarbij te gebruiken. Deze komen immers van hetzelfde merk af en zullen daarom betere printkwaliteit leveren. Maar is dat wel echt zo? Er zijn immers veel meer merken die cartridges verkopen, die ook bruikbaar zijn bij HP printers. In deze blog zal ik de verschillende merken toelichten.

HP cartridges

Zoals ik hierboven al stelde, voelt het als een veilige en logische keuze om HP cartridges te gebruiken bij een HP printer. Het zal je immers niet gebeuren dat de prachtige vakantie kiekjes of een belangrijk document zo meteen niet mooi uit de printer komt. HP cartridges leveren consistent kwaliteit en zijn – naar eigen zeggen – ontworpen voor speciale HP printers. Dit is beiden waar, maar dat betekent niet dat er alternatieven zijn voor de cartridges. De HP cartridges leveren kwaliteit en ik ben dik tevreden, maar het kost dan ook een stuk meer. Of dit het nou helemaal waard is? Voor een drukke printer zoals ik (ik houd graag fotoboeken bij) wordt het wel een hele dure grap af en toe! Ik ben dan ook op zoek gegaan naar alternatieven.

Alternatieven

Veel webshops bieden tegenwoordig ook andere cartridges aan dan van het merk HP. Zo is mijn nieuwe webshop voor cartridges tegenwoordig uwcartdridgewinkel.nl. Zij verkopen hun eigen huismerk die het naar mijn mening goed doen. Ik zie vrijwel geen verschil in het resultaat van mijn fotoboeken! Of mijn fotografie skills worden er beter op, dat kan natuurlijk ook 😉 De cartridges hebben mij in ieder geval blij verrast. Ik kreeg van de fabrikant van HP mee dat ik absoluut HP cartridges moest gebruiken bij het printen, want deze zouden speciaal gemaakt zijn voor de unieke printers van HP en bovendien het beste kwaliteit leveren. Ik zou niet durven te zeggen dat dit een verkooppraatje is, maar het is in ieder geval niet zo dat alternatieven niet het gewenste kwaliteit kunnen leveren. Het scheelt mij enorm in prijs en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ook ben ik erg tevreden over de bestel- en bezorgservice die mijn nieuwe favoriete webshop biedt. Bezorging is extreem snel, dus ik hoef niet lang zonder printerinkt te zitten en hoeft mijn plakboek hobby niet lang stil te liggen.

Ter afsluiting wil ik meegeven dat je natuurlijk altijd op je eigen ervaringen moet afgaan, maar beperk je niet tot de logische, veilige en dure opties!