Home Mode Rebecca Minkoff tas – maak jouw statement top down

Rebecca Minkoff tas – maak jouw statement top down

0
Rebecca Minkoff tas – maak jouw statement top down

Ben jij ook zo gek op mode en maak je graag een statement met jouw kleding en accessoires? Dan is een Rebecca Minkoff tas echt iets voor jou! Dit is een tas van het speelse en edgy merk Rebecca Minkoff. De gelijknamige oprichtster streeft ernaar om voor over de hele wereld vrouwen toegankelijk en luxe accessoires, schoenen en kleding te creëren. Dat lukt ze aardig. De Rebecca Minkoff tas is daar een duidelijk voorbeeld van. Ontdek hier hoe ook jij een duidelijke statement kan maken met een Rebecca Minkoff tas.

De Rebecca Minkoff tas

Vanaf jongs af aan had Rebecca Minkoff al een affiniteit voor het ontwerpen van kleding en accessoires. Ze besloot haar droom om een modeontwerper te worden na te streven – en met succes. In 2005 verscheen de eerste Rebecca Minkoff tas die als snel de bijnaam de ‘Morning After Bag’, oftewel MAB, kreeg. Deze Rebecca Minkoff tas was binnen een mum van tijd een iconische handtas geworden. Daarmee ontbrandde tevens Rebecca’s carrière als erkend modeontwerper.

Door de jaren heen haalde Rebecca Minkoff haar inspiratie uit de romantiek van de stad. Alle Rebeecca Minkoff tassen en kleding herken je direct aan hun bijzondere stijl. Als je een Rebecca Minkoff tas zou moeten beschrijven in een paar woorden, dan zullen de woorden ‘edgy’, ‘trendy’ en ‘elegant’ zeker gebruikt worden. Nu denk je wellicht dat er een immense prijskaart vastzit aan die prachtige stukken. Niets is echter minder waar. Je kan met een budget prima een prachtige Rebecca Minkoff tas aanschaffen.

Maak jouw eigen unieke statement

Iedere Rebecca Minkoff tas is een echte blikvanger. De ontwerpen zijn stuk voor stuk vrouwelijk, maar ook stoer. Ze bevatten kleine, originele details en accenten waardoor de tassen net even een edgy vibe krijgen. Met een echte tas van Rebecca Minkoff maak jij moeiteloos een statement. De tassen zijn modieus en passen bij vrijwel iedere stijl. Perfect als jij een grote, gevarieerde garderobe hebt! Zo kan je keer op keer een duidelijk statement maken met jouw outfit.

Bovendien staat originaliteit hoog in het vaandel bij Rebecca Minkoff. Zo hoeft een praktisch voorwerp als een rugtas helemaal niet saai te zijn. Dankzij een leuk ontwerp of een creatief design valt de tas op. Een Rebecca Minkoff tas is dus niet alleen praktisch, zo’n tas is tevens altijd erg modieus en origineel. Een handige rugtas, een zwarte crossbody of een elegante handtas – je vindt het allemaal in de collectie van Rebecca Minkoff.