Home Wonen Zorgeloos uw woning verhuren?

Zorgeloos uw woning verhuren?

0
Zorgeloos uw woning verhuren?

Denkt u eraan om uw woning te gaan verhuren, maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken. Lees dan vooral verder om meer te weten te komen over een goede oplossing om uw woning te gaan verhuren, zonder er zelf te veel naar om te hoeven kijken. Zo kan uw woning worden verhuurd terwijl u voor een lange tijd weg bent. Bijvoorbeeld op een mooie wereldreis of als u voor een jaar in het buitenland gaat wonen. Zo kan u de woning wel in handen houden om weer in te gaan wonen als u terugkomt. Zo blijft het uw woning en hoeft u ook niet heel uw inboedel ergens op te gaan slaan. Ook heeft u op deze manier maandelijkse inkomsten van de huur. Dit is zeker als u op reis bent fijn om toch nog wat geld binnen te krijgen. 

Hubbs 

Wanneer een woning verhuurd gaat worden moet er veel regels worden gehouden. Als u zelf uw woning gaat verhuren moet u deze zelf allemaal in de gaten houden. Maar er zijn ook bedrijven die verhuren voor u kunnen overnemen, een bedrijf zoals Hubbs. Hubbs garandeert op deze manier altijd maandelijkse inkomsten ook als de woning leeg staat. Een woning verhuren bij dit bedrijf kan al binnen 7 dagen door een duidelijk verhuurproces. Tijdens de verhuurperiode beheren zij kosteloos uw woning om zo u zoveel mogelijk te ontlasten. Ze zorgen daarnaast voor juridisch advies en professionele huurcontracten tijdens de huurperiode. Zo kunnen er geen rare dingen gebeuren terwijl u weg bent. Verder heeft u altijd een hoog en vast rendement, dit komt namelijk doordat er geen makelaarskosten en beheerkosten worden verrekend. Zoals eerder al werd vermeld krijgt u ook huurinkomsten bij een leegstaande woning, dus u heeft loopt ook geen risico bij leegstand. Verder heeft u ook flexibele opzegmogelijkheden, wanneer u bijvoorbeeld eerder terugkomt van uw wereldreis. De huurders die in uw woning komen zijn eerst gescreend en worden geselecteerd op basis van strikte voorwaarden. Hierdoor weten ze zeker dat de huurder betrouwbaar is en kunt u met een gerust hart uw woning achterlaten. Het is ook mogelijk om uw huis verhuren aan expats. Wanneer de woning verhuurd wordt controleert Hubbs ook maandelijks de woning en wanneer nodig voert het klein onderhoud kosteloos uit. 

Geschikte woningen voor verhuur 

Door Hubbs ruime netwerk en uitgebreide ervaring huren ze bijna alle type woningen. Het maakt niet uit wat voor type woning en in welke staat de woning verkeerd. Ze hebben alle ervaring, expertise en middelen om uw woning in goede verhuurbare staat te brengen. Hubbs is bijna door heel Nederland actief, ze verhuren onder andere woningen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad en aan de linkerkant van Utrecht. Helaas is Hubbs niet actief in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Limburg en Zeeland.