Home Wonen De mooiste extra’s in huis

De mooiste extra’s in huis

0
De mooiste extra’s in huis

In huis wil je dat je je fijn voelt. Of je je wel of niet fijn voelt, heeft onder anderen te maken met de sfeer in huis. En die sfeer wordt weer bepaald door je interieur. Nou, daar doen we graag wat aan want nieuwe snufjes of mooie dingen in huis vinden we altijd leuk. In deze blog vertel ik je over een paar mooie extra’s die je in huis kan plaatsen. Niks waarvoor je de boel moet verbouwen maar een aantal dingen die je zo kan shoppen! Lees je mee?

In de winkel of tweedehands

Voor de meeste spullen gaan we naar de gewone winkel, welke dat ook mag zijn. Maar het is ook heel normaal om spullen tweedehands te kopen. Vaak is het nog beter omdat we dan dingen hergebruiken en dat is beter voor de planeet. Maar soms wil je graag iets nieuws of heeft de tweedehandswinkel gewoon net niet wat je zoekt. Een mooi iets om in huis te plaatsen is bijvoorbeeld een vintage kleed. Maar een kleed in de juiste kleuren met het juiste formaat vinden, is zo makkelijk niet. Gelukkig kan je het dan gewoon bestellen. Zo heb je toch een kleed met een vintage look in huis

Uit andere culturen

Wil je jouw huis een extraatje geven wat net even anders is dan de rest, haal dan iets uit een andere cultuur in huis. Vooral interieur accessoires uit de Marokkaanse cultuur zijn heel populair. Denk aan de lampen en tegeltjes maar vergeet ook de Marokkaanse poef niet. Een pareltje in iedere woonkamer. Al die kleuren en kraaltjes, dat springt meteen in het oog!

Vorm en functie

Een nieuwigheidje hoeft natuurlijk niet alleen mooi te zijn, het kan ook een functie hebben. Zo zijn er een hoop merken die er gewoon net even wat meer sexy uitzien dan anderen. Dit gaat van computermerken tot spullen voor in de keuken waar je mee kan bakken. Soms investeer je gewoon net dat beetje extra zodat iets én goed werkt én er gelikt uitziet.

Voor de mens

Wellicht wil je iets voor jezelf in huis? Nu is het moment om dat te doen. Ga jij een nieuwe hobby beoefenen trakteer jezelf dan op zo’n extraatje. Daar vind je altijd wel een plek voor in je stulpje. Of het nu om een loopband of ene schildersezel gaat. Iets extra’s voor jouw ontwikkeling als mens, in welk opzicht dan ook, is nooit weg.