Home Lifestyle Dit zijn de must have skincare producten om je huid in 2022 mee te verbeteren

Dit zijn de must have skincare producten om je huid in 2022 mee te verbeteren

0
Dit zijn de must have skincare producten om je huid in 2022 mee te verbeteren

Ben jij bewust bezig met de verzorging van je huid, heb je huidproblemen waar je maar niet van af komt en heb je recent de werking van ingrediënten zoals vitamine C, retinol en niacinamide ontdekt? Dan ben je nu natuurlijk op zoek naar producten die goed zijn voor je huid en deze op de juiste manier verzorgen. Wellicht heb je huidproblemen, zoals acne of pigmentatie, en wil je huidverzorgingsproducten aanschaffen die deze problemen verhelpen. 

 

Om jou te helpen bij het vinden van de juiste skincare producten, zijn hieronder een aantal van de beste skincare producten van 2022 verzameld. Hierbij worden de belangrijkste actieve ingrediënten toegelicht en ontdek je direct wat ieder product voor je huid doet. Zo weet je zeker dat je het skincare product aanschaft dat past bij je wensen en de behoeften van je huid. Lees je mee? 

Het 10% Vitamin C serum van ZO Skin Health

Skincare producten met vitamine C zijn razend populair. Dat is ook niet zo gek, want vitamine C heeft een ontzettend positieve uitwerking op je huid. Niet alleen helpt vitamine C om pigmentvlekken en rimpels tegen te gaan, maar het krijgt ook zelfs de meest doffe huid weer aan het stralen. Vitamine C beschermt je huid tegen blauw licht, gaat hyperpigmentatie tegen en stimuleert de aanmaak van collageen. Kortom, vitamine C is een superfood voor je huid. Maak gebruik van het ZO Skin Health 10% Vitamin C serum om je huid een krachtig shot vitamine C te geven en zo de huid gezondheid te bevorderen. Gebruik het ‘s ochtends en ‘s avonds voor het beste resultaat. 

Brightalive van ZO Skin Health 

Heb je last van huidproblemen doordat de huidbarrière beschadigd is? Dan is niacinamide een belangrijk ingrediënt om jouw huid weer te helpen herstellen. Niacinamide helpt je huid niet alleen te herstellen, maar beschermt de huid ook tegen vrije radicalen, hydrateert de huid en gaat irritatie en roodheid tegen. Gebruik je andere krachtige producten met een relatief hoge dosering actieve ingrediënten, zoals het 10% Vitamin C serum? 

 

Dan helpt Niacinamide ook om het gewenningsproces voor je huid soepeler te laten verlopen en irritatie en roodheid te voorkomen. Een goed skincare product met niacinamide is bijvoorbeeld Brightalive. Het bevat niet alleen niacinamide, maar ook tranexaminezuur en peptide drone. Deze ingrediënten helpen pigmentvlekken tegen te gaan en ontstane pigmentvlekjes te herstellen. Dit product is ook zeer goed geschikt voor jou als je niet goed tegen retinol kunt, maar wel wil profiteren van de positieve effecten op je huid.