Home Blog Welke autoreclame past bij mij?

Welke autoreclame past bij mij?

0
Welke autoreclame past bij mij?

 

Wordt jouw aandacht ook altijd getrokken naar die ene voorbijrijdende auto die stickers heeft? Of de reclame nu interessant voor je is of niet, je merkt dat je toch de stickers scant om te kijken waar het over gaat. Autoreclame is dan ook hartstikke effectief. Heb jij een bedrijfje en wil je de naambekendheid vergroten? Wij zetten de beste opties voor autoreclame op een rij.

Je auto bestickeren

Bestickering van auto’s is de bekendste en meest gebruikte vorm van autoreclame. Stickers bieden je veel opties en je kunt een vrij groot deel van je auto gebruiken om reclame te maken. Uiteraard is het wel belangrijk dat het geheel overzichtelijk blijft. ‘Less is more’, dus een of twee opvallende stickers op je auto kan al voldoende zijn. 

De auto bestickeren heeft veel voordelen en nagenoeg geen nadelen. Wel is het belangrijk dat je voor de juiste bestickering gaat, bijvoorbeeld van 3M of Averie. Als je voor folie van topmerken kiest, weet je dat de stickers lang blijven zitten en dat ze wasstraatbestendig zijn. Zo krijg je waar voor je geld.

Je auto wrappen

Wil je een echt opvallende auto? Je zult alle hoofden laten draaien wanneer je je auto laat wrappen. Met deze vorm van autoreclame is ontzettend veel mogelijk. Zo kun je je hele auto in de kleuren van je bedrijf laten wrappen. Voordat je investeert in deze vorm van autoreclame is het wel goed om te bepalen of je daadwerkelijk je hele auto wilt gebruiken als canvas. 

Als je de boodschap ook kunt overbrengen met bestickering, dan is dat een betere optie. Het is namelijk een stuk goedkoper. Ook kan het overweldigend zijn wanneer de auto volledig bedrukt is met reclame. Een goed design is dan ook de sleutel wanneer je auto wrapping overweegt.

Magneetplaten plaatsen op de auto

Magneetplaten zijn een uitstekende keus wanneer je geen permanente reclame wilt op je auto. Wil je enkel een paar dagen wat extra aandacht vragen voor je bedrijf? Dan is deze vorm van autoreclame voor jou. Bovendien is het goedkoop. 

Bedenk wel dat magneetplaten de lak van je auto kunnen beschadigen. Het is dus heel belangrijk dat je de reclame niet langer dan een week laat zitten, of het liefst zelfs nog korter.

Trek de aandacht

Voel je je geïnspireerd om autoreclame toe te passen op je eigen voertuig? We hopen dat bovenstaande uitleg je helpt om de juiste vorm te kiezen. Ga voor opvallende reclame die echt de aandacht trekt. Je bedrijf zal er voordeel van hebben en – ook niet onbelangrijk – je zult altijd gemakkelijk je auto kunnen terugvinden op ieder parkeerterrein ;).